Feriepraktik 2023

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

E-post
kontaktcenter@hjo.se

Besöksadress
Bangatan 1 B

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 30 Hjo

Kontakter

En gäng ungdomar

Hjo kommun erbjuder feriepraktik 2023 för ungdomar födda 2005-2007. Ansök senast den 24 mars.

Feriepraktik erbjuds inom kommunens verksamheter och föreningar. Lönen är 65 kr/timme inklusive semesterersättning. Hur många timmar som erbjuds varierar på ålder. Är du mellan 16 och 17 år får du praktisera 4 timmar per dag (60 timmar totalt). Du som är 18 år i år får praktisera 6 timmar per dag (totalt 90 timmar).

Feriepraktikperioderna är tre veckor under perioden 19 juni–18 augusti. Om du får feriepraktik inom Vård och omsorg kommer du dock att arbeta fyra veckor, någon gång under perioden 19 juni–4 augusti. 

I ansökningsformuläret anger du tre önskemål om arbetsområde och vilka perioder du har möjlighet att arbeta. Om antalet ansökningar överstiger antalet platser kommer i första hand de ungdomar som inte tidigare haft feriepraktik prioriteras vid uttagningen. 

Sista ansökningsdag för feriepraktik är 2023-03-24.

Om du har ansökt på ett korrekt sätt så kommer du få upp en ruta på din dator där vi tackar för din ansökan. Om du inte får upp denna ruta så är det någon information som du inte fyllt i på ett korrekt sätt. Då får vi inte din ansökan och då måste du försöka igen med ansökan.

Svar på din ansökan skickas endast via mejl och det är därför viktigt att du fyller i e-postadress och att du kontinuerligt och ofta kollar dina mejl. Är du under 18 år ska du även fylla i en vårdnadshavares/förälders e-postadress. Vi behöver även din fullständiga postadress (gatunamn och postnummer) då ditt anställningsbeslut skickas via post. Du beräknas få svar på din ansökan i slutet av april.

Här kan du läsa om hur dina personuppgifter hanteras i denna e-tjänst.

Feriepraktik 2023

* Obligatoriskt

Praktikområden

Ange inom vilka områden du helst vill ha feriepraktik, ange 1:a, 2:a och 3:e alternativ. Eftersom det endast finns ett begränsat antal platser inom varje område kan du trots detta komma att erbjudas en plats inom ett område som du egentligen inte har önskat.