Lediga jobb

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.30

Besöksadress
Torggatan 2

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.30

Hitta hit

Postadress
544 81 Hjo

Välkommen att söka jobb hos oss!

På denna sida  hittar du de tjänster som går att söka på Hjo kommun just nu.  Om det är ett timvikariat du är intresserad av, hittar du informationen du behöver under fliken Bemanningsenheten.

Om du hittar en tjänst som du är intresserad av, följer du länken längst ned i annonsen för att söka tjänsten. Alla ansökningar ska göras elektroniskt via Offentliga Jobb. Ansökningar som inkommit på annat sätt behandlas inte.

Alla som skickar in så kallade intresseanmälningar kommar att hänvisas till denna sida. Vi åtar oss inte att bevaka framtida vakanser.  

Här kan du som vill arbeta som timavlönad eller ha ett semestervikariat inom vård och omsorg göra en intresseanmälan via vår E-tjänst - Intresseanmälan för timavlönade och semestervikariat inom vård och omsorg.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Hjo kommuns rekryteringsansvariga, enligt GDPR (Dataskyddslagen).

Kock till Guldkrokskolan kök

Kommunen har knappt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige. Idag finns endast ett fåtal kvar och Hjo är en av dom.

Arbetsuppgifter

Vi söker en eldsjäl som brinner för matlagning, matglädje och service. Vårt mål är att servera god och näringsriktig mat med gott bemötande i en trevlig miljö, det ska genomsyra hela vårt arbete. Din arbetsplats blir köket på Guldkroksskolan. Köket serverar ca 700 skolluncher i skolrestaurangen som är i anslutning till köket. Fritids äter frukost och mellanmål i restaurangen alla dagar, samt lunch på lovdagar. Fritids är ca 100 barn. Köket tillagar all mat till äldreomsorgen till kommunens 3 äldreboende, varm lunch, tillagar och kyler kvällsmat som skickas med kall med lunchleveransen, ca 120 portioner. Utöver dessa portioner förekommer utskick av mat till några andra enheter inom skola och vård & omsorg. Varm mat till hemtjänsten tillagas och skickas ut varje dag från köket. Kökets verksamhet är omfattande och vi har många olika gäster som äter vår mat, verksamheten håller en hög kvalité med varierat utbud. Vi strävar efter att laga all mat från grunden och arbetar med råvaror av hög kvalité. I köket arbetar 11 personer.

I arbetet ingår att ta ett stort ansvar i den dagliga produktionen. Arbetet innebär både matlagning inom specialkost och varm kök, man får vara kreativitet och ta mycket eget ansvar!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad och med en vilja att utveckla måltiden till en av dagens höjdpunkter för matgästerna. Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du serverar och drivs av ett genuint intresse för mat och hälsa. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen och har självklart matgästerna i fokus i första hand. Du har lätt för att samarbeta med alla i din omgivning och har förmågan att skapa goda relationer med både arbetskamrater och gäster.

Du är utbildad kock. Krav på arbetslivserfarenhet och utbildning inom kost.

Tjänstgöring var tredje helg.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträdesdatum
2019-07-22
Tidsbegränsad till
2020-08-16
Ansök senast
2019-05-26
Referensnr
A878095
Antal platser
1

Övrigt

Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningstiden.

Endast ansökningar via Visma/ Recruit räknas som fullgod ansökan, ansökningar via brev och mail kommer inte att behandlas.

Upplysningar lämnas av

Ulrika Aleniusson
Måltidschef
0503-352 34

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare
Kommunens växel
0503-350 00

Ansök senast: 2019-05-26 Till ansökan