Lediga jobb

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.30

Besöksadress
Torggatan 2

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.30

Hitta hit

Postadress
544 81 Hjo

Välkommen att söka jobb hos oss!

På denna sida  hittar du de tjänster som går att söka på Hjo kommun just nu.  Om det är ett timvikariat du är intresserad av, hittar du informationen du behöver under fliken Bemanningsenheten.

Om du hittar en tjänst som du är intresserad av, följer du länken längst ned i annonsen för att söka tjänsten. Alla ansökningar ska göras elektroniskt via Offentliga Jobb. Ansökningar som inkommit på annat sätt behandlas inte.

Alla som skickar in så kallade intresseanmälningar kommar att hänvisas till denna sida. Vi åtar oss inte att bevaka framtida vakanser.  

Här kan du som vill arbeta som timavlönad eller ha ett semestervikariat inom vård och omsorg göra en intresseanmälan via vår E-tjänst - Intresseanmälan för timavlönade och semestervikariat inom vård och omsorg.

Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Hjo kommuns rekryteringsansvariga, enligt GDPR (Dataskyddslagen).

Undersköterskor till Äldreboenden.

Kommunen har knappt 9000 invånare och ligger vid Vätterns västra strand. Här finns bra service, nära till fritidsaktiviteter och ett starkt expansivt näringsliv. Trästaden hör till de finaste boendemiljöerna som skapats i Sverige. Idag finns endast ett fåtal kvar och Hjo är en av dom.

Vi söker nya medarbetare till våra Äldreboenden i Hjo Kommun

Arbetsuppgifter

Vi arbetar utifrån Hjo Kommuns värdegrund det goda mötet och kommunens vision tillsammans skapar vi framtidens Hjo och har det som ledstjärnor.

Vi söker dig som vill vara med i en verksamhet som har ett teambaserat arbetssätt med ett rehabiliterande och aktiverande förhållningssätt. Genom att arbeta personcentrerat tillgodoser vi den enskildes behov av omsorg och service enligt Socialtjänstlagen samt insatser enligt HSL på delegation av sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut.

En god omvårdnad innefattar varierande uppgifter, allt från hjälp med personlig hygien till att aktivt verka för en meningsfull och stimulerande vardag.

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet, undersköterska, skötare eller likvärdig utbildning. Stor vikt läggs vid erfarenhet av vård- och omsorgsarbete samt personlig lämplighet.

Utbildning/erfarenhet inom äldreomsorg, korttidsvård, demensvård och/eller psykiatri är meriterande.

Vi erbjuder både tillsvidaretjänster och vikariat på 75-85 %. Det finns även möjlighet till utökad tjänstgöringsgrad.

Ange i din ansökan om du även är intresserad av vikariat.

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Deltid
Tillträde
Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Ansök senast
2019-06-23
Referensnr
A873163
Antal platser
10

Övrigt

Intervjuer och anställning sker fortlöpande under ansökningstiden.

Endast ansökningar via Visma/ Recruit räknas som fullgod ansökan, ansökningar via brev och mail kommer inte att behandlas.

Upplysningar lämnas av

Hannele Nikula Raneryd
Enhetschef Sjöryd
0503-354 90

Sofia Svanström
Enhetschef Sigghusberg
0503-352 69

Marita Johansson
Enhetschef Sigghusberg
0503-35265

Gunilla Lundmark
Enhetschef Villa Rosell
0503-35204

Maria Larsson
Tf: Enhetschef Villa Rosell
0503-354 96

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare
Kommunens växel
0503-350 00

Ansök senast: 2019-06-23 Till ansökan