Vård och Omsorg

Vårdpersonal pratar med vårdtagare

Hjo kommun vidtar nu en rad åtgärder för att skydda våra äldre och brukare i riskgrupper. Vidare syftar åtgärderna även till att minimera smittspridning bland alla medborgare och värna vår personal.

Nyheter om Corona

• Nu öppnar Rödingens café!

10 juni 2021 | Stöd och omsorg, Corona Vård och omsorg

Den 14 juni öppnar Rödingen igen. I första skedet är det endast öppet för caféverksamhet. Ingen förbokning krävs.

• Klammern, daglig verksamhet samt Socialpsykiatrin, dagverksamhet håller stängt

12 januari 2021 | Stöd och omsorg, Corona, Corona Vård och omsorg

Klammern, daglig verksamhet samt Socialpsykiatrin, dagverksamhet kommer att hålla stängt till 210207 med anledning av rådande omständigheter kring covid-19. Det finns risk att stängningen kommer att förlängas.

• Äldre kvinna håller i käpp med korsade händer.

Följ rekommendationerna när du besöker våra särskilda boenden!

12 november 2020 | Corona, Corona Vård och omsorg

Personal på våra särskilda boenden larmar nu om att anhöriga inte följer riktlinjerna när de besöker sina närstående.

• Besök tillåts på våra boenden, men med restriktioner

25 september 2020 | Corona, Corona Vård och omsorg

Med anledning av att det nationella besöksförbudet på landets äldreboenden upphävs från den 1 oktober kommer närstående nu få möjlighet att besöka Hjo kommuns äldreboenden. Risken för smittspridning bedöms dock fortfarande vara hög och verksamheterna arbetar målmedvetet med att inte få in smitta på våra boenden.

• Du som tillhör riskgrupp och behöver hjälp med inköp

14 april 2020 | Corona, Corona Vård och omsorg

Tillhör du riskgrupp och behöver hjälp med att handla? Vi hjälper dig.

Alla Hjo kommuns nyheter om Corona