Vård och Omsorg

kontaktcenter@hjo.se

Bangatan 1 B

Vårdpersonal pratar med vårdtagare

Hjo kommun följer utvecklingen och vidtar åtgärder för att skydda våra äldre och brukare i riskgrupper. Åtgärderna syftar även till att minimera smittspridning bland alla medborgare och värna vår personal.

Du som vill besöka ett av våra boenden

Trots att många av våra boende är vaccinerade är det viktigt att du följer gällande råd och rekommendationer när du besöker oss.

Uppdatering 5 juli 2022:

Vi rekommenderar att du som besöker våra äldreboenden och LSS-boenden använder munskydd och spritar händerna. Det kommer att finnas munskydd och handsprit i entrén på boendena.

Från den 4 juli beslutade Västra Götalandsregionen att ändra riktlinjer för personal i vårdlokaler. Nu ska personal inom vård och omsorg återigen använda munskydd i alla brukarnära situationer närmare än två meter, samt vid vistelse i vårdlokaler.