Barn och utbildning

Hjo kommun har utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer beslutat följande. Känner du dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber ska du försöka låta bli att träffa andra människor. Det gäller även om du bara känner dig lite sjuk. Du ska inte gå till jobbet, skolan eller förskolan. Det är viktigt att inte riskera att smitta andra. Detta gäller både vuxna och barn. Uppmaningen är att stanna hemma 48 timmar efter att du har varit symtomfri.

Information som rör barn, elever och personal finns och uppdateras kontinuerligt på Vklass.

Om du saknar inloggningsuppgifter till Vklass maila till ing- marie.andersson@hjo.se eller annika.bodin@hjo.se.

Nyheter om Corona

• Kräfta

Ungdomens kräftfiske inställt!

9 juli 2020 | Förskola och skola, Corona, Corona Barn och utbildning

Ungdomens kräftfiske, som skulle ha hållits den 12 augusti 2020, har tyvärr fått ställas in på grund av rådande coronapandemi. Vi beklagar detta.

• Om ditt barn har en underliggande sjukdom

27 mars 2020 | Corona, Corona Barn och utbildning

Om ditt barn har en sjukdom som generellt innebär ökad risk för allvarligt förlopp vid luftvägsinfektioner bör behandlande läkare rådfrågas.

• Lektioner i Idrott och hälsa

27 mars 2020 | Corona, Corona Barn och utbildning

Hjo kommun har beslutat att all idrottsundervisning från och med torsdag 19 mars och tillsvidare ska ske utomhus. Undervisningen kommer inte att kräva ombyte.

Alla Hjo kommuns nyheter om Corona