Barn och utbildning

Skolbarn som springer mot kameran

Här samlar vi information om Corona som rör barn och utbildnings verksamheter.

Information som rör barn, elever och personal finns och uppdateras kontinuerligt på Vklass.

Om du saknar inloggningsuppgifter till Vklass maila till ing- marie.andersson@hjo.se eller annika.bodin@hjo.se.

Nyheter om Corona

• Matlåda

Skollunch till gymnasieelever

26 augusti 2020 | Corona, Corona Barn och utbildning

Från och med den 31 augusti kan gymnasieelever som är folkbokförda i Hjo kommun beställa och hämta skollunch på utvalda platser i kommunen. Beställningen måste var gjord senast kl. 12.00 torsdagen veckan innan.

• Kräfta

Ungdomens kräftfiske inställt!

9 juli 2020 | Förskola och skola, Corona, Corona Barn och utbildning

Ungdomens kräftfiske, som skulle ha hållits den 12 augusti 2020, har tyvärr fått ställas in på grund av rådande coronapandemi. Vi beklagar detta.

• Om ditt barn har en underliggande sjukdom

27 mars 2020 | Corona, Corona Barn och utbildning

Om ditt barn har en sjukdom som generellt innebär ökad risk för allvarligt förlopp vid luftvägsinfektioner bör behandlande läkare rådfrågas.

• Lektioner i Idrott och hälsa

27 mars 2020 | Corona, Corona Barn och utbildning

Hjo kommun har beslutat att all idrottsundervisning från och med torsdag 19 mars och tillsvidare ska ske utomhus. Undervisningen kommer inte att kräva ombyte.

Alla Hjo kommuns nyheter om Corona