Betala fakturor och e-fakturor

Kontakter

Vi tar emot e-fakturor och skickar e-fakturor. Kommuninvånare kan idag betala sina fakturor elektroniskt. Vi hanterar också e-fakturor från leverantörer till kommunen. Om du får en faktura från Hjo kommun kan du välja att betala den på olika sätt. Det traditionella sättet att betala med vanliga pappersfaktura fungerar alldeles utmärkt, men det går också bra att betala med autogiro eller e-faktura.

Om du väljer att göra en manuell inbetalning är det viktigt att du anger fakturanummer för att vi ska se vem betalningen kommer ifrån och vad betalningen avser.  Nedan kan du läsa mer om autogiro och E-fakturor.

• Fyller i autogiroanmälan

Betala räkningar via autogiro

Autogiro är ett enkelt och bekvämt sätt att betala Dina räkningar till Hjo kommun

• E-faktura

Om du är ansluten till en internetbank kan du betala dina fakturor från Hjo kommun som e-faktura. Det är enkelt, miljövänligt och du slipper pappersfaktura.Tjänsten är kostnadsfri.

• Skriver på en bärbar dator

Till dig som är leverantör till Hjo kommun

Vill du som företagare skicka elektronisk faktura till kommunen går det bra att göra detta via kommunens fakturaportal InExchange webb. Här följer information om hur du går tillväga.