Skapande verkstad

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.30

Besöksadress
Torggatan 2

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.30

Hitta hit

Postadress
544 81 Hjo

Kontakter

Välkommen till Skapande Verkstad på Kulturkvarteret! Här kan barn och ungdomar skapa och pyssla när utställningarna är öppna, samt delta i kostnadsfria aktiviteter på olika teman. Vi har också aktiviteter under lov- och studiedagar.

Verksamheten

Vår verksamhet tar sin utgångspunkt i barn-och ungas skaparglädje och kreativitet. Här används olika tekniker och material - som måleri, skulptur och textiler - för att ge form åt uttryck och idéer. Lek, skapa och experimentera tillsammans med en kulturpedagog. Bara fantasin sätter gränserna!

Onsdagsaktiviteter kl. 16:30-18:00

Delta i någon av de kostnadsfria aktiviteterna som erbjuds under framförallt onsdagar, eller utforska Skapande Verkstad på egen hand när utställningarna på Kulturkvarteret är öppna.

Kulturkvarterets öppettider

Anmälan

Anmäl gärna att ni kommer på aktiviteter i Skapande verkstad till vår barn- och ungdomsbibliotekarie Fredrika på 0503-35015 eller skapande.verkstad@hjo.se. Detta för att Fredrika ska kunna förbereda material och upplägg.

För grupper och enskilda

Skapande Verkstad är kopplad till skola samt biblioteksverksamhet. Både grupper och enskilda barn och ungdomar är välkomna. Större grupper ombeds dock boka tid (se ovan).

Skapande Verkstad

SKapande Verkstad Kalender