Badhytter

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Torggatan 2

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 81 Hjo

Badhytter

1913 skissade arkitekten Lars Kellman på nio små byggnader under rubriken "Hjo Strandbad". Badhytterna står fortfarande kvar efter drygt 100 år. De är några av Hjos mest kända och omtyckta byggnader.

Det är möjligt att hyra badhytterna för en dag eller för en hel säsong

Hyr din egen badhytt för en dag

Under sommarsäsongen när Guldkroksbadet är öppet, är det möjligt att hyra en egen badhytt för en dag. Kontakta personalen på badet, på plats eller ring 070-2735468, så hjälper de dig. Kostnaden är 60 kr per dag och betalas med Swish eller kontant.

Du som hyr ansvarar för att lämna badhytten i det skick den var när du kom. Sopa ur eventuell sand och släng sopor på lämplig plats. Källsortering finns på fem platser inom badets område (varav en på stranden). 

Hyr din egen badhytt för en hel säsong

Är du intresserad av att ha din egen badhytt över en hel säsong? På sommaren är säsongsperioden 1 maj - 30 september och på vintern 1 november - 15 april. Kostnaden är 2064 kr för en säsong.

Då inte alla badhytter hyrs ut per säsong och intresset av att hyra är stort, kan det bli fullt. Intresseanmälan för att hyra en badhytt öppnar 1 april för sommaren och 1 oktober för vintern. Tillvägagångssättet "först till kvarn" gäller.

Intresseanmälan görs via ett formulär som du hittar här från och med 1 april, respektive 1 oktober. Du får senare en bekräftelse för uthyrningen och information om betalning och nyckelutlämning, som sker på Hjo Turistinformation.

Kontakt och öppettider till Hjo Turistinformation hittar du här!