Badhytter

Telefon
0503-35000

Telefontider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Besöksadress
Torggatan 2

Öppettider
Mån-Fre kl. 07.30-16.00

Hitta hit

Postadress
544 81 Hjo

Badhytter

1913 skissade arkitekten Lars Kellman på nio små byggnader under rubriken "Hjo Strandbad". Badhytterna står fortfarande kvar efter drygt 100 år. De är några av Hjos mest kända och omtyckta byggnader.

Det är möjligt att hyra badhytterna för en dag eller för en hel säsong

Hyr din egen badhytt för en dag

Under sommarsäsongen när Guldkroksbadet är öppet, är det möjligt att hyra en egen badhytt för en dag. Kontakta personalen på badet, på plats eller ring 070-2735468, så hjälper de dig (det går även bra att skicka ett sms). Kostnaden är 63 kr per dag.

Du som hyr ansvarar för att lämna badhytten i det skick den var när du kom. Sopa ur eventuell sand och släng sopor på lämplig plats. Källsortering finns på fem platser inom badets område (varav en på stranden). 

Hyr din egen badhytt för en hel säsong

Det är möjligt att hyra en badhytt över en hel säsong, säsongsperioden är 1 juni – 31 augusti. Kostnaden är 2097 kr. 

Intresset för att hyra per säsong är stort. Då vi vill värna om såväl våra värdefulla badhytter som om önskemålen att få hyra, har vi valt att tillämpa lottning för att fördela hytterna. Alla som anmält sitt intresse deltar i utlottningen och får sedan välja badhytt i den ordning som lottningen visar. Är du intresserad av att hyra badhytt? Hör av dig till Hanna Nordlöf, hanna.nordlof@hjo.se senast 30 april för att delta i lottningen. Lottningen görs om inför varje säsong.