Kultur och Idrottspris 2017

Nu är det dags att lämna förslag på årets Kultur och idrottspristagare!

Årligen delas ett idrott/fritidspris som uppmuntran och belöning för betydande insatser inom idrotts- och fritidsområdet i samband med nationaldagen den 6 juni. Priset kan ges till person, grupp av personer, föreningar och/eller organisationer som verkar inom Hjo kommun.

Även ett kulturpris delas ut som erkänsla eller belöning för särskilt värdefulla insatser inom kulturområdet. Priset riktar sig till skilda konstnärliga områden såsom litteratur, musik, konst, konsthantverk, teater, dans eller annan därmed jämförbar konstart eller andra kulturella områden, exempelvis bildningsverksamhet, hembygdsvård och naturvård.

Förslag till pristagare 2017 kan lämnas till Marie-Louise Fahlström, se kontaktuppgifter här till höger, senast den 30 april 2017.

Blanketter att lämna förslag på hittar du här till höger på sidan.

Kontakt

Kultur-, turism- och fritidschefMarie-Louise Fahlström 0503-350 13KontaktBesöksadress

Floragatan 1

Hjo kommun