Sommarmusikanter

Spelar du ett instrument och/eller sjunger och vill ha ett riktigt roligt sommarjobb?

Visste Du att Hjo kommun erbjuder ungdomar möjligheten att arbeta som musiker under sommarlovet? Missa inte chansen att bli en av dem. Du får ett roligt sommarjobb där Du får chansen att utvecklas på ditt instrument och samtidigt prova på hur det kan vara att arbeta som musiker. ”Sommarmusikanterna”, som denna grupp på upp till sex ungdomar kallas, kommer under tre veckor att spela på olika platser i Hjo. För äldre, för barn, på företag och på ”gator och torg”. Givetvis utgår lön.

Vad krävs då av den som  vill bli ”Sommarmusikant”?

Du ska vara född 1999, -00 eller -01 och vara skriven i Hjo kommun. Du ska kunna spela ett instrument och/eller sjunga väl.

”Sommarmusikanterna” kommer att träffas vid ett antal tillfällen under våren för att börja repetera in ett program  (för dessa repetitioner utgår dock ingen lön).

Själva jobbperioden kommer att ligga vecka 25-27 (19/6-7/7) Första veckan kommer till största delen att bestå av repetitioner. Arbetstiden är fem timmar per dag. Praktiklönen är densamma som för dem som praktiserar inom omvårdnad (ca. 41 kr/timme).

Skulle Du vara intresserad av att jobba som musiker i sommar?  I så fall vill vi ha in Din intresseanmälan senast 31 mars.

Gör intresseanmälan

Har Du frågor angående detta kan Du prata med din lärare på Kulturskolan
eller kontakta Michael Bäck.