Sommarlovsentreprenörer 2017

Sju entreprenörer i sex nya företag! Här får ni ungdomarnas egna presentationer av sina företag. Passa på att nyttja deras tjänster.

Våfflan i Hjo
Vi heter Louise och Alicia ska stå i hamnen vid nya lekplatsen i en gul bod från klockan 11:00 till 18:00 vecka 27 till 31 och sälja varma våfflor med god grädde och lyxig sylt i ett bra pris. Vi är två glada tjejer som pratar mycket och älskar att ta emot kunder. Målet vi har innan veckorna är över är att få många kunder som kommer vara nöjda och ge oss bra respons. Varmt välkomna till oss i hamnen! :) 
Louise Davidsson louisedavidsson333@hotmail.com

Fabians moped Köp & Sälj
15-årige Fabian Winterfeldt vill köpa din defekta moped och ge den kärlek och en ljusare framtid. Han lägger tid och omsorg på den för att få den i toppskick och sedan sälja den till andra mopedsugna människor. Så hör av dig till 076 036 63 91 eller maila fabbemunk@hotmail.com om du antingen vill sälja eller köpa. Han kan även nås på Facebook som "Fabbe Winterfeldt". Så hör av dig ifall du vill ha en extra slant i plånboken samtidigt som extra plats i garaget, eller om du kanske vill kunna ta dig smidigt och bra till jobbet eller skolan till ett bra pris.

Saxes Hunddagis
Saxes Hunddagis drivs av en glad hundälskare på 16 år som heter Tindra Saxe. Hon är själv uppvuxen med hundar och har mycket erfarenhet. Hennes hundintresse har drivit henne till att först praoa på hunddagis för att sen bilda sitt egna. Även förra sommaren drev hon ett litet företag men har nu bestämt sig för att starta uf företag. Hon erbjuder passning dag som natt, promenader, bad, fön och kan även fixa en lättare klippning och träning.
facebook : Saxes hunddagis 
Nummer : 0721616177
Mejl : Saxeshunddagis@hotmail.com

MohammedsHjälp & Fix
Hej mitt företag heter MohammedsHjälp & Fix, den kommer hjälpa dig som är trött och orkar inte jobba med de jobbiga jobbet på sommarn exempel gräsklippng, bil och fönster tvätt, staket och fönster målning, tapetsering, soptunatvätt, barnvakt och massa mer. Jag kommer finnas under hela sommar är tanken.
Ni når mig på telefon 0737640916 eller mail mohadoo1099@gmail.com eller Facebook Mohammed Alugaili
M.V.H MohammedsHjälp & Fix

Klara´s
Klara's bakar olika sorters bakverk såsom tårtor, kakor och bullar. Detta görs på beställning och ni får hämta eran beställning hemma hos Klara på landet. En lista på vad Klara's erbjuder finns på Facebook och instagram.
Telefonnummer: 0709917711
Mail: klara.alexandersson@outlook.com
Facebook: Klara's
Instagram: sommarlovsentreprenorklaras

Frukostfrallan
Frukostfrallan bakar lyxiga frallor som sedan levereras hem i tid till frukost. 
Företaget drivs av en målinriktad tjej på 16 år med namn Elvira Lejonberg.
Kontakt: 0702249726

  

 

Kontakt

Näringslivschef & Internationell strategKristina Mustajärvi 0730-35 17 44 KontaktHitta hit

Dokument