Leva och Bo i Hjo den 9 september

Leva och Bo i Hjo är en dag för inspiration och goda möten.

PROGRAM

 

Leva och Bo i Hjo lördagen den 9 september 2017 kl. 10.00-14.00

 

KULTURKVARTERET PEDAGOGIEN

 

KOMMUNEN presenterar pågående och framtida projekt.
Välkommen att diskutera Hjos framtida utveckling med oss.

KULTURMILJÖER I HJO STAD har inventerats under 2016-2017. Denna inventering presenteras genom en utställning och en föreläsning. Föreläsningen startar kl. 13.00.

“ETT HEM ATT TRIVAS I”  är temat på Coloramas inspirationsföreläsning som börjar kl. 15.00. Biljettpriset är 50 kr och de går att förköpa på Colorama och på bokhandeln i Hjo.

HOPPBORGSFEST  i Lilla park mellan kl. 10.00-16.00. 
Alla barn är välkomna!

HJO KAN MER.. en utställning som visar ett axplock av de företag som finns i Hjo och hur mycket innovation, produktion och kunskap som dessa representerar.

NYFÖRETAGARCENTRUM informerar om nyföretagande och vilken rådgivning och hjälp det finns att få.

STORA TORGET

 

HJOBORNAS FESTIVAL med mat från alla världens hörn. Alla är välkomna till Stora Torget för att smaka på traditionell mat och dryck.

SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING finns på plats i sin butik vid Stora Torget. De visar projektet Seniorvillor och de objekt som finns ute på marknaden.

SKANDIAMÄKLARNA berättar om framtidens boende i Hjo, visar Kiselstadens nybyggnationer på plats och vilka objekt som är på väg ut på marknaden.  Du möter Skandiamäklarna på Stora Torget.

FASTIGHETSBYRÅN finns tillsammans med Swedbank i sina lokaler vid Stora Torget. De visar vad som är på gång och mäklare och bankpersonal finns på plats för att prata boende och ekonomi. Anticimex finns även på plats för att prata om överlåtelsebesiktning, energideklaration och radonmätning m.m.

KVARTERET RÖNNEN 

 

WENNERGRENS visar 36 hyreslägenheter under produktion i kv Rönnen, Falköpingsvägen/Strömsdalsvägen. Tag chansen att se moderna hyreslägenheter med hög standard och ställ Er i kö om Ni är intresserade av eventuella tillgängliga lägenheter. Wennergrens finns på plats på byggarbetsplatsen och pratar Rönnen men även annat boende i Hjo.

Fasad 3 RönnenFasad 2 Rönnen

 

INSTÄLLT
LEVA OCH BO I HJO DEN 10 SEPT ÄR INSTÄLLT

 

Årets Öppna Hem kommer tyvärr inte att kunna genomföras.

 

Sidan kommer att uppdateras vart efter. Vi reserverar oss för eventuella förändringar.

Skriv ut Dela länk Senast uppdaterad 2017-08-24